In de voorbije jaren is de vraag om advies en ondersteuning steeds gegroeid uit de restaurantwereld, culinaire media en voedingsontwikkelaars. Selectief ben ik hierop soms ingegaan. Daar de vraag vandaag nog steeds toeneemt werd ik genoodzaakt dit beter te structureren. Er werd hiervoor vervolgens een aparte vennootschap opgericht zodoende de dingen duidelijk te scheiden van het restaurant. Vanaf heden kan men hier terecht voor advies i.v.m. het opzetten van culinaire evenementen, culinaire communicatie, culinaire begeleiding bij nieuwe projecten, het ontwerpen en/of opzetten van nieuwe projecten, het culinair en organisatorisch doorlichten van restaurants, voor creatieve inbreng, voor wijnadvies, e.a. .... Het jaren werken rond groenten en een gezonde hedendaagse en creatieve keuken is dan ook de basis en de toekomstlijn die ikzelf als kok, restaurateur en consulent overtuigd uitdraag. U vindt hieronder een overzicht van leuke en vooruitstrevende projecten die de laatste jaren en maanden mijn aandacht hebben gekregen. Aan u om gebruik te maken van mijn professionele ervaring, creatieve troeven en vooruitstrevende idee├źn ...

Frank FOL
De Groentekok®

FUTURE FOOD BVBA
Moerasstraat 18
3320 Meldert-Hoegaarden

tel.: +32 (0)16/23.53.23
fax: +32 (0)16/89.63.23
e-mail: futurefood@frankfol.be
groentekok@frankfol.be

HRL. 97.005
BTW BE 460.822.056

Rekeningnummer FORTIS 001-4581203-66 (Future Food BVBA)