• JRE: Organisatie Europees oprichting congres & 1ste Europese Gids.
  • MondFol: Basisontwerp voor culinair TV1 programma in samenwerking met VRT en Koncept.
  • Prinsess Household Benelux: Ondersteuning keukenaccessoires.
  • Cook MuseuM: Opstarten pilootrestaurant.
  • KBC: Peter campagne Brandpreventie.
  • Cera Holding: Medewerking aan het Vennotenkookboek.
  • Landmarks: Ondersteuning bij het Quick Jaarverslag.
  • Testbeeld: Culinaire creativiteit bij de Aphrodisiac - avond van Guidant.
  • Saisonnier: Lid van de culinaire adviesraad vanaf 1996.
  • Solo: Kookboekje "Het Gouden boek" 75 Jaar - Vooruitblik naar de keuken van de 21ste eeuw.
  • De Groenten van Fol: Ontwerp & culinaire invulling kookboek.
  • Puur Smaak: Gedeelde culinaire invulling.
  • Vlaamse Gemeenschap: Organisator culinaire begeleiding Expo 2000 Hannover.
  • Conrad Consulting: Advies bij de organisatie van het "3de Coupe d'Europe des saveurs regionales".
  • Beeldspraak: Gastspreker op "Quest for competence".
  • Ambiance: Maandelijkse rubriek "De gezonde keuken" van '99 tot en met '03.
  • Exki: Opstarten & Gezonde creaties van Exki foodshops.
  • Memorial Van Damme: Culinaire begeleiding voor het VIP gebeuren tijdens de Memorial in 2001, 2002 & 2003.
  • Coleman Benelux BV - Campingaz: Ondersteuning campagne "Barbecuen wordt FunCooking".
  • Renault "Avantime L@b": 10 Daagse rond de lancering van de Avantime in Brussel - culinaire evenement met aangepaste creaties.
  • Bonduelle: Creatieve begeleiding bij de lancering van het merk Bonduelle naar het groot publiek.
  • Seasons Lunch - Wyndham Estate: Gastchef in Hunter Valley - Australië voor 2 x 300 personen. www.wyndhamestate.com.au
  • Belgisch Voorzitterschap EU - Europese Raad van Laken: Medewerking aan diner van Pierre Wijnants "Comme chez Soi" op 14 december 2001 in het Koninklijk Paleis.
  • Men@Work: Video kookdemo's voor Bio-project in 2002 (Store Network Marketing).
  • Horeca Staten Generaal: Mede organisator van de eerste Staten Generaal van de Horeca 2002 in het IPC te Brussel en de rondvraag. Onder peterschap van Minister Rik Daems.
  • "Groenten & Wijn": Kook & wijnboek i.s.m. Tony Leduc, Guido Franque en Toni Deconinck in 2002.
  • Groentefestival in Indië: Gastchef in Hotel Taj Mahal Mumbay - Indië gedurende 9 dagen in 2002. www.tajhotels.com
  • Crops: Consulent bij het herwerken en uitbouwen van wokassortiment in diepvries in 2003. www.crops.be
  • De Belgische Wijnbeurs: Promotiecampagne gedurende 3 maanden rond geselecteerde wijnen van Frank Fol - 2003. www.wijnbeurs.com
  • Original Organics: Consulent bij de opstart van nieuw project rond bio-catering in 2003.
  • The Hain Lima Group: Consulent bij het lanceren en de verdere uitbouw van de lijn "Bio 4" en "Bio 5" - Biomarché te Sombreffe in 2002-2003.
    www.hain-celestial.com
  • Rabbit - Molenstede: Consulent bij het lanceren en de verdere uitbouw van de lijn "Ready to steam" in 2002-2003. www.rabbit.be
  • Cera-Holding / Omnia: Culinaire ondersteuning bij project "Culinaire rally" met 6 demo's voor ieder 300 gasten voor Vennoten in 2002-2003. www.ceraholding.be
  • Horeca Expo: Lid van de jury bij de aanwijzingen van de "Baanbrekers 2003". www.horecaexpo.be
  • Chefs Agenda te Praag - Tsjechië: Gastchef in Hotel Corinthia Towers gedurende 3 daags "Corinthia-group"-seminarie in 2003 over de evolutie en de toekomst van "food". www.corinthia.com
  • Cooking Today: Gastchef op de Vlaamse foodie beurs te Kortrijk 29 november tot 2 december 2003. www.cookingtoday.be
  • Kokerello: Gastchef op de Vlaamse foodie beurs te Gent 6 tot 8 december 2003. www.kokerello.be
  • De Hobbit - Food For freedom: Consulent in het ontwikkelen van leuke en creatieve bio & vegetarische recepturen met Tofu, Tempeh en Seitan. www.hobbit.be en www.foodforfreedom.be
  • België Serveert: Campagneleider voor de nationale actie "Week van de Horeca" van 1 tot 7 december 2003 ter verbetering van het image en de rentabiliteit. www.belgieserveert.be
  • Restaurant Aen de Kerck van Melveren - St-Truiden: Consulent in creatieve begeleiding op gebied van culinaire creaties en communicatie - 2003/2004. www.aendekerck.be
  • L'Europe à Table - European Cookery: Medewerking aan Europees kookboek als Belgische inventieve chef. In opdracht van het Europees Parlement wordt een culinair overzicht gemaakt van de 25 EU-landen, voorstelling in Den Haag in september 2004. (100.000 exemplaren)
  • The Season's Plate Cookbook - Wyndham Estate: Medewerking als een "Profile Chef" aan het Australisch "Season Lunch" kookboek. Lancering september 2004. www.wyndhamestate.com.au
  • Cera / Omnia: Culinaire ondersteuning bij project "Culinaire rally" voor Cera-Vennoten tijdens 12 demo's verdeeld over de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Namen. Gemiddeld werden 250 gasten per demo in 2004 opgevangen. www.cera.be
  • Cauderlier: Ondersteuning tijdens de persconferentie voor het Vlaams project rond kok Cauderlier i.s.m. de VLAM, Minister Patricia Ceysens, Xaverius en Horeca Leuven. www.cauderlier.be
  • Feestelijk met groenten: Herdruk van het boek "De groenten van Fol" in 17.500 exemplaren voor de eindejaarscampagne 2003 van Het Nieuwsblad / Het Volk / De Gentenaar.
  • REO Veiling: Ondersteuning van het 60-jaar bestaan van de veiling van Roeselare door De Groentekok® kookdemo's op de festiviteiten van 17 november 2004.
  • Memorial Van Damme 2004: Culinaire begeleiding voor het VIP gebeuren tijdens de Memorial - Thema Griekenland. www.sport.be
  • Sire Pynnock 2004: Opzetten campagne voor het 15 jaar bestaan van het restaurant met speciale evenementen en nieuwe acties en paketten. www.sirepynnock.be
  • Horeca Expo: Lid van de jury bij de aanwijzingen van de "Baanbrekers 2004". www.horecaexpo.be
  • Gala v/d Belgische Sport 2004: Gastchef voor het diner tijdens de verkiezing van de Sportman en Sportvrouw van het jaar op 17 december in het Brusselse Le Plaza Hotel . www.sport.be/sportgala/2004/
  • Bizjoekes 4: Medewerking aan project "Schitterende Groenten" tussen Kunstenaars, juweelontwerpers en Chefs.
  • Cooking-4-Life te Boedapest - Hongarije: Gastspreker in het Corinthia Aquincum Hotel gedurende 4 daagse "Chef’s Agenda"-seminarie in februari 2004 over "Groenten en gezonde voeding". www.corinthia.com
  • Hotel Corinthia Towers te Praag - Tsjechië: Gastchef voor het diner ter ere van de "Chaînes des Rôtisseurs" in januari 2005. www.corinthia.com
  • L’Europe à Table - Amsterdam: Medewerking bij de promotie van de Europese culinaire waarden tijdens de jaarlijkse Horecabeurs RAI te Amsterdam in januari 2005.