• Exki: Creatieve culinaire begeleiding van 2000 tot vandaag bij de uitbouw van de Exki foodshop-keten in binnen en buitenland. Reeds 7 vestigingen te Brussel (Naamse Poort / Nieuwstraat / Tongerenstraat / Stefanieplein / Brussel-Zuid TGV / Agora / Shopping Woluwe), 2 te Antwerpen (Meir / Center) en 2 in Italië -Turijn (Gallery Torino Lingotto / Torino Via XX Septembre). www.exki.be
  • Vlaamse Gemeenschap: Culinair raadgever. www.vlaanderen.be
  • Saisonnier: Lid van de culinaire adviesraad. www.saisonnier.net
  • De Groentekok®-Het Kookboek: Ter ere van meer dan 15 jaar De Groentekok® komt er een culinair overzicht tot vandaag, The Veggie Boys en de concrete lopende projecten. Voorzien voor 2006-2007.
  • Culinary Pea-oneer bvba: Opstart nieuwe maatschappij die zich vooral zal richten op de communicatie en uitwerking van Producties, Events en Acties met culinaire inslag. Start voorzien april 2005.
  • The Veggie Painter nv: Uitbouw vanaf september 2004 van een productie-unit te St-Kathelijne-Waver waar een gamma verse groentebereidingen worden aangemaakt voor de Retail, B2B en Horeca-groothandel. www.theveggiepainter.com
  • Original Organics nv: Vaste consulent bij de opstart van een nieuw bio-concept in 2004-2005.
  • PFBR-FPPR: Nationaal verantwoordelijke voor het dagelijks beleid van de PatroonsFederatie der BeroepsRestaurateurs. www.pfbr-fppr.be
  • Rabbit - Molenstede: Vaste consulent bij de ontwikkeling van Rabbit maaltijden en snacks in 2004-2005. www.rabbit.be
  • Groenten&Co: Uitwerken van nieuw kookboek in samenwerking met de Uitgeverij Lannoo, EVA en food-fotograaf Kris Vlegels. Lancering eind 2005. www.eva-online.be
  • Flavourwizards of the World: Uitwerken van project voor unieke vakmensen die internationaal erkend zijn om hun meerwaarde rond het tafelgebeuren. www.flavourwizards.com
  • Bodega Benegas: Ondersteuning bij de Europese uitbouw van het netwerk van dit Argentijns topwijnhuis. www.bodegabenegas.com
  • Baumann Weingut: Ondersteuning bij de Europese uitbouw van het netwerk van dit Zwitsers topwijnhuis. www.BaumannWeingut.ch
  • Hoge Raad voor de Zelfstandigen en de KMO: Afgevaardigde van de Sector Commisise Horeca, Toerisme en Ontspanning (08) en aangesteld als plaatsvervanger-voorzitter.
  • Creatief Groenten Centrum: Future Food bvba bouwt aan een nieuwe vestiging in Meldert-Hoegaarden waar Frank Fol verder zal kunnen experimenteren met groenten en het werken aan het meergebruik van groenten. Start voorzien in oktober 2005. www.frankfol.be
  • Sire Pynnock - Food Café: In opdracht van de nieuwe eigenaars, de Familie Folley en hun Celtic Horeca Group, het uitwerken van een nieuw horecaconcept voor Sire Pynnock alsook de culinaire begeleiden ervan op langer termijn. Opening van het nieuwe project is voorzien begin mei 2005. www.sirepynnock.be
  • Delhaize - Self Traiteur: Uitwerken van gezonde groentenrecepten voor de afdeling Self Traiteur. Start nieuw gamma eind april 2005. www.delhaize.be
  • Boergondië - Westouter: Begeleiden van Bio-Boerderij bij de opzet van een hedendaagse eetgelegenheid in 2005.
  • Demeyere Kookgerei: Uitwerken van een groentenconcept voor 2006 rond het topgamma van Demeyere’s keukenmateriaal. www.demeyere.be
  • Le Guide des Connaisseurs: Medewerking aan promotie campagne rond Zwitserse kazen. Uitzendingen voorzien op Liberty TV vanaf september 2005. www.leguidedesconnaisseurs.be